Om u een idee te geven van ons repertoire hebben wij in samenwerking met een paar gemotiveerde mensen van het HKU te Hilversum een aantal professionele audio opnames gemaakt.

Via de media pagina kunt u alvast drie nummers luisteren. De dag zelf is bijzonder goed verlopen: we hebben veel nummers kunnen vastleggen. Bent u geïnteresseerd in onze andere opnames? Zoek en like ons dan op facebook zodat u op de hoogte blijft!

Studio Opnames HKU Hilversum, 10 april 2014

Als muzikale bezetting wil je je naast geluiden natuurlijk ook met beelden goed kunnen presenteren. Onze geweldige fotograaf Coen van Tartwijk (Coohn) heeft ervoor gezorgd dat ook onze beelden van hoge kwaliteit zijn.

In samenwerking met tientallen vrijwilligers zijn op maandag 14 april muziek gerelateerde foto’s gemaakt. Via deze weg willen we iedereen die, op welke manier dan ook, heeft meegeholpen ontzettend bedanken voor hun bijdrage.

Fotoshoot JazzWerk VIDAR borrelkamer, 14 april 2014

Op vrijdag 9 mei vindt het diesgala van studenten vereniging Lux ad Mosam plaats. JazzWerk zal tijdens het diner de muziek verzorgen. In tegenstelling tot veel andere muziekbezettingen zorgt JazzWerk dat iedereen tijdens het diner verstaanbaar blijft.

Bent u ook opzoek naar een leuke bezetting die achtergrond muziek kan verzorgen voor tijdens uw diner? Neem dan contact met ons op!

Optreden Lux ad Mosam Vrijthof Maastricht, 9 mei 2014

Jaarlijks organiseert roeivereniging Pelargos een roeifestijn in hun eigen stad Den Haag. Voor het torentje van de Minister-President strijden telkens twee roeiteams voor een plek in de finale. JazzWerk verzorgt voor alle mensen aan de zijlijn een heerlijk achtergrond muziekje.

Ondanks het feit dat JazzWerk pas enkele dagen voordat het event zou plaatsvinden is benaderd, is het gelukt alle voorbereidingen binnen tijd te treffen. Heeft u op korte termijn nog achtergrondmuziek nodig voor uw evenement? Geen enkel probleem voor JazzWerk. Boek ons tegen een scherpe prijs!

Optreden Pelargos Hofvijver - Den Haag, 16 mei 2014

JazzWerk verzorgt op zaterdag 17 mei sfeermuziek voor een echtpaar ter ere van hun zilveren huwelijk. Ditmaal een optreden in een woonhuis voor een wat kleiner gezelschap.

Lijkt het u ook leuk om een feest voor kleiner gezelschap in huis te geven en zoekt u hiervoor nog een leuke band? JazzWerk is ook voor kleinere optredens in staat u een scherpe prijs aan te bieden. Neem contact met ons op!

Optreden Zilveren Huwelijk Haaren, 17 mei 2014

Tijdens dit evenement wordt het zogenoemde 'eerste vaatje haring' geveild. Het evenement is een bekend begrip in Nederland en zal naast de nodige pers ook bekende Nederlanders trekken. JazzWerk is trots dat zij door de organisatie gevraagd is om het evenement met haar muziek nog meer sfeer te geven.

Samen met andere partijen zal JazzWerk proberen zoveel mogelijk opbrengsten te genereren. De totale opbrengst van de veiling gaat naar het Bio Vakantieoord, een onderdeel van Stichting Bio Kinderrevalidatie.

Optreden 1e vaatje nieuwe Haring Scheveningen, 11 juni 2014

Op 14 juni viert wederom een gelukkig echtpaar dat ze al 25 bij elkaar zijn. JazzWerk zal met haar muziek de gasten tijdens binnenkomst verwelkomen. Daarnaast wordt er nog wat muziek gemaakt tijdens het diner.

Hebt u bijna alles voor uw evenement al geregeld maar ontbreekt er nog een leuke band die de gasten met sfeervolle muziek kan verwelkomen? Wij helpen u graag. Klik op het contact formulier en stel u vragen.

Optreden Zilveren Huwelijk Eindhoven, 14 juni 2014

Hogeschool NHTV in Breda mag ieder jaar veel studenten feliciteren met het behalen van hun diploma, zo ook op vrijdag 4 juli. JazzWerk zal na afloop musiceren terwijl de gasten nog een borreltje nemen.

Ook voor grotere gezelschappen is JazzWerk ideaal. We bezitten onze eigen apparatuur en kunnen daarmee ook voor groter publiek een ideale sfeer en volume creëren.

Optreden Afstudeerreceptie Hogeschool NHTV Breda, 4 juli 2014

Op 9 juli vindt de enige echte VIDAR Heerendiner plaats. De clubleden kunnen genieten van een drankje, hapje en natuurlijk live muziek verzorgd door JazzWerk.

De organisatie was op zoek naar een band die de avond een extra chique en fris tintje zou kunnen geven. Uiteraard zijn ze bij JazzWerk op het juiste adres: onze identiteit past perfect in hun gezochte plaatje!

Optreden VIDAR Heerendiner Hilvarenbeek, 9 juli 2014

Trouwen heeft voor ieder bruidspaar een andere waarde. Voor tijdens het avondfeest wordt er vaak een grote (cover)band en/of DJ geregeld. Echter, tijdens de receptie (borrel) is het natuurlijk ook leuk om wat live muziek te hebben.

JazzWerk verzorgt daarom op vrijdag 29 augustus de live muziek tijdens de borrel van een toekomstig echtpaar. Hebt u nog geen muzikale bezetting voor tijdens het borrelgedeelte van uw huwelijksdag? Wij helpen u graag. Klik op het contact formulier en stel uw vragen.

Optreden Bruiloft Heerlen, 29 augustus 2014

Sint Sjaak, een gezellig restaurant gelegen in het centrum van Tilburg, verzorgt op woensdag 17 december voor de leden van de Rotary uit Vught een uitgebreid diner.

JazzWerk zal voor en tijdens het diner zorgen voor de muziek. Ditmaal met een extra verrassing voor haar gasten!

Rotary Vught bij Sint Sjaak Tilburg, 17 december 2014

Tijdens het jaarlijkse kerstdiner worden de leden van roeivereniging VIDAR voorzien van een 7-gangen diner. Daarbij wordt de sfeer versterkt door prachtige kerstdecoratie en natuurlijk ook de live muziek van JazzWerk.

Deze vereniging is voor ons wel bekend: we hebben er wederom erg veel zin in!

Kerstdiner VIDAR Hilvarenbeek, 18 december 2014

Welk goed voornemen heeft u voor 2015? Ons voornemen is om in 2015 nog meer mensen blij te mogen maken met onze muziek!

JazzWerk start het nieuwe jaar met een gezellige nieuwjaarsreceptie in een clubhuis gelegen aan de Oude Maas. Onze leden zullen, terwijl de gasten genieten van bubbels en oliebollen, de muziek verzorgen. Een fantastische mogelijkheid om de nieuwe ambitieuze ideeën die haar leden afgelopen jaar bedacht hebben tot uiting te laten komen.

Nieuwjaarsreceptie Lithoijen, 1 januari 2015

Op maandagavond 12 januari organiseert de Eindhovense Student Business Club een lezing met aansluitend een nieuwjaarsborrel/netwerkevent.

Het evenement zal plaatsvinden op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven. Aangezien onze vaste bassist Tobias Ouwerkerk op dit moment in Singapore verblijft, worden de contrabas sounds die avond door professional Raymond Sprenkeler verzorgt.

Eindhovense Student Business Club Eindhoven, 12 januari 2015

Onze opdrachtgevers, beter gezegd man en vrouw, worden samen 125 jaar. Reden genoeg voor een groot feest met een gezellige, frisse jazzband. JazzWerk is door deze mensen benaderd dus lijkt daarmee goed in dit profiel te passen. Het feest wordt aan huis gegeven. JazzWerk kan door haar compactheid ook prima bij u in huis de live muziek verzorgen. We hebben slechts een paar vierkante meters en één stopcontact nodig!

Onze bassist Tobias verblijft nog steeds in Zuid-Oost Azië dus wordt de rol tijdelijk door andere professionals ingevuld. Op zaterdagavond 17 januari zijn wij blij dat Bente Jasmijn (vd Oetelaar) als bassiste optreedt voor JazzWerk.

Samen 125 jaar oud Oss, 17 januari 2015

Voorlopig staat vast dat JazzWerk tijdens de borrel van het La Vita Blue bedrijvenevenement van de Eindhovense studentenvereniging Demos de muziek zal gaan verzorgen.

De commissie zegt zelf over deze avond "naast ons imago gebruiken wij deze avond om geld in te zamelen voor onze nieuwe societeit doormiddel van een veiling en de betaalde naborrel, waarvan een gedeelte van de omzet ten goede komt aan onze nieuwe societeit." JazzWerk is uiteraard bereid hier aan mee te werken en gaan dan ook uit van een geslaagde avond.

La Vita Blue Oirschot, 30 april 2015

Voor Dispuut BALDR is dit alweer haar 35e levensjaar. Reden genoeg voor een uitgebreid gala waarbij ook live muziek niet mag ontbreken.

Het gala zal worden gehouden op een geweldige locatie, namelijk het Landmark Wijnfort te Nijmegen. Dit oude fort, gelegen aan de noordoever van de Waal, diende jarenlang als onderdeel van de verdedigingslinie maar is hedendaags een unieke feestlocatie voor grote festijnen. De leden van JazzWerk voelen zich zeer vereerd om de avond op deze unieke locatie te mogen openen.

BALDR Lustrumgala Nijmegen, 13 juni 2015

Onze gewaardeerde opdrachtgever viert in juni zijn 25e jaar als priester. Daarbij wordt specifiek gevraagd om goede en levendige muziek voor op de achtergrond.

De gasten worden verwelkomt in het Maashotel te Broekhuizen. JazzWerk zal eerst, afhankelijk van het weer, de muziek buiten verzorgen en dan binnen verder musiceren terwijl de gasten van hun diner genieten.

25 jarig religieus jubileum Broekhuizen, 14 juni 2015

In samenwerking met het welbekende restaurant Quatre Bras te Best, heeft JazzWerk hun eerste publieksoptreden gegeven.
Terwijl de gasten van een 3 of 4 gangen genoten, speelde JazzWerk haar bekende songs. Het was een enorm succes!

Sophie van Genugten, Manager van Quatre Bras, was zeer tevreden en zei het volgende over ons: "JazzWerk, jullie zijn top! Deze band is zeer aan te bevelen. Leuke jongemannen die er goed uitzien, maken sfeervolle muziek".

Diner and live music! Quatre Bras - Best, 19 juni 2015

Na ons Televisie debuut van vorig jaar hebben we 24 Juni opnieuw de kans om de aandacht van de NOS-cameraploegen te trekken. De gelegenheid zal plaats vinden op het Binnenhof in Den Haag.

Alle leden van de Tweede en Eerste kamer zullen zich verzamelen om de komst van de Hollandse Nieuwe te vieren! JazzWerk voelt zich vereerd om ook voor hen te mogen musiceren. 

 

Optreden voor regeringsleden Den-Haag, 24 juni 2015

Voor het eerst zal Bistro St. Sjaak (in Tilburg) zijn deuren openen met live muziek. JazzWerk zal deze avond van muzikale input voorzien in samenwerking met zanger, Amos Katan. 

Kom heerlijk dineren en genieten van jazz muziek tijdens deze eerste editie van Saint Jazz!

Saint Jazz Tilburg, 15 augustus 2015

Op 29 augustus is JazzWerk gevraagd de muziek te verzorgen tijdens een tuinfeest voor een familie in Oirschot.

Wilt u JazzWerk ook boeken voor uw tuinfeest? Mail uw boeking dan direct naar info@jazzwerk.nl

Tuinfeest Oirschot, 29 augustus 2015

Begonnen in 2000 als werving - en selectiebureau met een 'no-cure-no-pay' principe is Primatch inmiddels uitgegroeid tot een landelijk opererende organisatie. 

Voor dit 15-jarig bestaan, staat een geweldig bedrijfsfeest gepland. JazzWerk zal in samenwerking met Amos Catan de muziek verzorgen en het feest van de juiste sfeer voorzien.

Primatch bestaat 15 jaar Tilburg, 2 september 2015

Op zondag 6 september spelen musiceren we tijdens een receptie in Tilburg.

JazzWerk is een de laatste maanden zeer gedreven om deze welbekende studentenstad te vullen met zoveel mogelijk jazz. Zo is JazzWerk nauw betrokken geweest bij de organisatie van "Saint Jazz avond" welke werd gehouden in Bistro St. Sjaak. We zijn vastbesloten om met onze partners spoedig een nieuwe jazz avond te organiseren.  Blijf op de hoogte via: 

https://www.facebook.com/St.Sjaak?pnref=lhc

Spelen tijdens receptie Tilburg, 6 september 2015

In de buurt van Oirschot ligt het pittoreske Spoordonk. Dit Brabantse dorp staat bekend om haar watermolen en de prachtig gelegen wandelgebieden. 

JazzWerk zal, op verzoek van onze opdrachtgevers, een avondvullend programma leveren voor de gasten.

Feest bij de watermolen Spoordonk, 12 september 2015

Op 26 september organiseert T.H.D. Braque een exclusief diner in het welbekende Maassilo gebouw op maar liefst 10 hoog!

JazzWerk zal de sfeer en muziek verzorgen tijdens dit exlusieve lustrum gala. Op steenworp afstand van een balkon vanwaar deze schitterende maasstad perfect kan worden aanschouwt. 

Diner op hoog niveau Rotterdam, 26 september 2015

Ten opzichte van Breda en Den Bosch, loopt Tilburg qua jazz nog ver achter. JazzWerk levert al een aantal maanden een zeer actieve bijdrage aan het verjazzen van deze brabantse studentenstad.

Op 6 november speelt Jazzwerk samen met een aantal andere muzikanten van het conservatorium op de tweede editie van het Saint Jazz festival. Voor het diner kun je reserveren bij St. Sjaak. Verder zijn Jazzwerk fans uiteraard welkom om een borrel te doen aan de bar! Jazzwerk gaat namelijk door tot diep in de nacht.

Time for Saint Jazz! St Sjaak - Tilburg, 15 oktober 2015

Dit weekend zal visrestaurant KW106 op het strand van Katwijk, helaas, voor de laatste dag geopend zijn dit jaar.

Nog een keer warm en knus dineren voor de winterstop..uiteraard met live jazz muziek van Jazzwerk!

KW106 Stranddiner Katwijk aan zee, 24 oktober 2015

Op 25 okt staan we alweer voor de derde keer op rij te spelen op de Nederlandse Jaguar beurs in Druten.

We zijn blij dat de organisatie ook voor dit jaar weer een beroep op ons doet voor het verzorgen van de muziek. 

Jaguar beurs Druten, 25 oktober 2015

Wegens succes organiseren wij wederom samen met onze partners van Restaurant Quatre Bras een geweldig jazz avond. Deze jazz avond zal plaatsvinden op zaterdag 14 november.  

U bent vanaf 18u hartelijk welkom op Nieuwstraat 79 te Best om te genieten van Quatre Bras' exclusieve speisen en dranken. Reserveer tijdig een tafeltje.

Quatre Bras Jazzclub Quatre Bras - Best , 14 november 2015

1 december zullen de leden van de studievereniging FAECTOR een speciaal diner organizeren. De leden verzamelen rond de open haard van Restaurant Grand Cafe Jazzclub Biblio op het Westelijk Handelsterrein.

De chef zal een spectaculair drie-gangen menu serveren, terwijl Jazzwerk het publiek entertaint met live Jazz muziek.
 

FAECTOR Jazzy Diner Jazzclub Bilbio , 1 december 2015

11 december speelden we ter gelegenheid van het Kerstgala van een de bekende accountancy kantoren. 

Het optreden vond plaats in het Zalmhuis in Rotterdam, een prachtig diner locatie waar Jazzwerk perfect in het plaatje past.

 

Zalmhuis Kerstgala Rotterdam, 11 december 2015

Zo rond de feestdagen heeft Jazzwerk het erg druk met speciale kerst-optredens. Gelukkig hadden we nog plaats in onze agenda voor dit optreden bij Jardin!

Jardin is de nummer 1 producent in kunststof tuinmeubelen in Europa met als voornaamste merken Allibert en Jardin.

Jardín kerstborrel Rijen, 25 december 2015

JazzWerk start het nieuwe jaar met een gezellige nieuwjaarsreceptie in een clubhuis gelegen aan de Oude Maas. 

Onze leden zullen, terwijl de gasten genieten van bubbels en oliebollen, de muziek verzorgen. Een fantastische mogelijkheid om de nieuwe ambitieuze ideeën die haar leden afgelopen jaar bedacht hebben tot uiting te laten komen.

Nieuwjaarsreceptie Lithoijen, 1 januari 2016

Jazzwerk is voor de opnamens van het tweede album de bekende Moon Studio ingedoken. 

Met Safe Nd Sound productions en Wouter Bude als sound engineers is het gelukt om het volledige album in 48 uur op te nemen. De magie van onze muziek hebben we beter weten te vangen dan ooit, dankzij het gebruik van vintage buizen microfoons en analoge tape echo's. Alles wat je hoort is echt. We zijn erg blij met het resultaat, en kunnen niet wachten totdat het mix-process voldaan is! 

Opname Sessie Tweede Jazzwerk Album Moon Studio, 31 januari 2016

Jazzwerk speelt 25 Maart op het Tilburg Jazz Festival

Die avond zal er op meerdere locaties in Tilburg Jazz ten gehore worden gebracht. Het Jazzwerk optreden vangt aan tussen 19:30 en 20:00 op het Bistro St. Sjaak podium. We kunnen alvast verklappen dat Jazzwerk, als "kersen op de muzikale taart" een aantal gastmuzikanten meeneemt...

 

Tilburg Jazz Festival Bistro St. Sjaak Podium, 15 maart 2016

Altijd al Jazzwerk live willen zien spelen?

Kom dan op vrijdag 8 April naar Quatre Bras (Nieuwstraat 79 in Best) en geniet vanaf 18u van een overheerlijk Jazzmenu, muzikaal begeleid door JazzWerk!

QB Jazzclub Quatre Bras, 8 april 2016

Dinsdag 7 Juni organiseert de Eindhoven University Business Club en StartUp/Eindhoven voor de tweede keer het evenement GET STARTED. GET STARTED is georganiseerd door en gericht op ondernemende studenten en studenten die geïnteresseerd zijn in ondernemen. 

Om de speciale sfeer te creëeren is Jazzwerk weer van de partij. We zullen onze nieuwe geluidsinstallatie meebrengen, zodat iedereen in het publiek maximaal kan genieten van de live jazz.

GET Started! Afterborrel Science Park Eindhoven, 7 juni 2016

Een bijzondere gelegenheid: deze borrel wordt georganiseerd ter promotie van de enige echte Nederlandse Haring. Er zullen verschillende politici aanwezig zijn.

Dat de politici vorig jaar genoten hebben van de live Jazz is wel duidelijk, Jazzwerk is namelijk voor het tweede jaar op rij uitgenodigd om hun muzikale ingrediënten toe te voegen aan deze bijzondere middag. We zijn erg benieuwd welke beroemdheden we dit jaar de hand kunnen schudden!

Parlementaire Borrel Den Haag, 16 juni 2016

Als Jazzwerk zijn we erg trots op onze uitstraling: speciale dassen, zorgvuldig gestreken overhemden en strak gesneden pakken.

Wij luiden dan ook het zomer seizoen in met nieuwe outfits, samengesteld door niemand minder dan de mannen van Wildenberg Ynformal! 

Wildenberg Fashion Wildenberg Eindhoven, 17 juni 2016

Nederlands Cement Transport Cetra BV is een joint venture tussen Heidelberg Cement Benelux with their operating company Enci BV and Vos Logistics. Twee internationale bedrijven die hun krachten combineren tot een succesvolle samenwerking. Cetra levert service gericht op transport in de cement markt.

Jazzwerk zal zorgen voor de extra-dimensie, live Jazz!

Cetra Cement Bedrijfsfeest Zaltbommel, 18 juni 2016

Ter ere van zijn 60 jarige verjaardag geeft een bekende Jazzwerk fan 19 Juni een tuinfeest.

Uiteraard is Jazzwerk van de partij, en zal er een speciaal verjaardagsconcert gegeven worden. 

Tuinfeest Oirschot, 19 juni 2016

Regelmatig speelt Jazzwerk tot diep in de nacht in donkere kroegen. Dit keer iets totaal anders!

Vol trots mogen wij aankondigen dat we tijdens de bruiloft van Evelien en Rik-Jan zullen optreden. Speciaal voor de gelegenheid is er speciaal repertoire ingestudeerd, wat tijdens de ceremonie ten gehore zal worden gebracht. 

De bruiloft Tilburg, 17 september 2016

Wat is een Quatre Bras jazzavond nog zonder live jazz van Jazzwerk?

Speciaal voor de jazzfans die graag bij restaurant eten organiseert Quatre Bras een speciale jazz avond. Wilt u dit meemaken? Reserveer dan tijdig een tafel via Sophie van Quatre Bras! 

Quatre Bras Jazznight Best, 23 september 2016

Kasteel Ammersoyen is een kasteel in Ammerzoden dat gesticht is omstreeks het jaar 1026, in de Bommelerwaard in het westen van Gelderland. We vragen ons af of er naast troubadours en narren ooit een jazzband heeft opgetreden..hoe dan ook is JazzWerk vereerd om op deze locatie, in de grote zaal en onder het genot van een knisperend haardvuur Live Jazz te verzorgen!

Bruiloft Arie & Lisanne Ammersoyen, 23 september 2016

Dit weekend zal visrestaurant KW106 op het strand van Katwijk, helaas, voor de laatste dag geopend zijn dit jaar. 

Nog een keer warm en knus dineren voor de winterstop..uiteraard met live jazz muziek van Jazzwerk!

KW106 Katwijk aan zee, 22 oktober 2016

In samenwerking met het welbekende restaurant Quatre Bras te Best, geeft Jazzwerk opnieuw een jazzavond.
Terwijl de gasten van 3 of 4 gangen genieten, speelt JazzWerk haar bekende songs. 

Sophie van Genugten, Manager van Quatre Bras zegt het volgende over ons: "JazzWerk, jullie zijn top! Deze band is zeer aan te bevelen. Leuke jongemannen die er goed uitzien, maken sfeervolle muziek".

Dinner and live music! Quatre Bras - Best, 11 november 2016

Jazzwerk speelt 19 November op het Tilburg Jazz Festival

Die avond zal er op meerdere locaties in Tilburg Jazz ten gehore worden gebracht. Het Jazzwerk optreden vangt aan tussen 19:30 en 20:00 op het Bistro St. Sjaak podium. We kunnen alvast verklappen dat Jazzwerk, als "kersen op de muzikale taart" een aantal gastmuzikanten meeneemt...

Saint Jazz Bistro St. Sjaak, 19 november 2016

Tilburg is een echte studentenstad met een aantal studentenverenigingen en een hoop disputen.

Een beetje student luistert uiteraard graag naar Jazz. Regelmatig spelen we dan ook voor deze heren en dames. Zo ook dit keer: voor de tilburgse studentenvereniging Plato! 

TSV Plato Klasse Theater, 25 november 2016

De Leden van Junior Kamer vertegenwoordigen ongeveer 30 verschillende beroepsgroepen en functies, ze zijn zelfstandig ondernemer of in loondienst, ze komen uit het bedrijfsleven of werken in de non profit-sector. Die diversiteit vindt Junior Kamer Hart van Brabant erg belangrijk. Alle leden hebben een leeftijd tussen de 25 en de 40 jaar.

Jazzwerk zal de aankomende borrel van live jazz voorzien!

Kleinkamer Borrel De Koepel Tilburg, 1 december 2016

Roeivereniging Theta geeft een uitgebreid gala waarbij ook live muziek niet mag ontbreken.

Het gala zal worden gehouden op een geweldige locatie, namelijk Dudok in Tilburg. Dudok Tilburg bevindt zich in het monumentale patronaatsgebouw St. Jozef en is de perfecte uitvalsbasis voor een avondje eten, drinken en tafelen! De leden van JazzWerk voelen zich zeer vereerd om de avond op deze unieke locatie te mogen openen.

Theta Gala Dudok Tilburg, 2 december 2016

In 1963 is Industria opgericht door studenten van de Industrial Engineering faculteit in Eindhoven. Op dit moment bestaat de organisatie uit ongeveer 1350 leden wat het een van de grootste studieverenigingen maakt van Eindhoven.

Jazzwerk zal optreden tijdens het aankomende Industria congres. Tijdens het congres worden lectures en workshops georganiseerd. Het doel van dit eendaagse evenement is om deelnemers te inspireren en kennis te laten maken met belangrijke onderwerpen in engineering management. Het thema van het komende Industria Congres is: Partners in Excellence. 

Industria Congres Pullman Hotel, 13 december 2016

Adryan Consultants is een independent consultancy service bedrijf. Vanuit hun hoofdkwartier in Nederland, Dordrecht offeren ze een scala aan services in de Bio, farmaceutische en high-end food industrie in de gehele Benelux.

Ze organiseren een speciaal feest dat plaatsvindt in het Louwman museum in Leiden. Omringd met klassieke automobielen, zal Jazzwerk de juiste sfeer creëeren. 

Borrel Adryan consultants Louwman museum, 15 december 2016

JazzWerk start het nieuwe jaar met een gezellige nieuwjaarsreceptie in een clubhuis gelegen aan de Oude Maas.

Onze leden zullen, terwijl de gasten genieten van bubbels en oliebollen, de muziek verzorgen. Een fantastische mogelijkheid om de nieuwe ambitieuze ideeën die haar leden afgelopen jaar bedacht hebben tot uiting te laten komen.

Nieuwjaarsreceptie Lithoijen, 1 januari 2017

Op vrijdag 3 feb wordt het swingen tijdens het januaribal in Tilburg!

Gekleed in rokkostuum en galajurk vierden de 900 bezoekende studenten tijdens het Januaribal de afronding van het eerste halve studiejaar. Het Januaribal vindt haar oorsprong in 1942. Toentertijd werd het evenement gehouden om de dochters van de gegoede Tilburgse textielbaronnen te koppelen aan de mannen van stand.

Het is jazzwerk een waar genoegen om op te mogen treden tijdens zo'n uniek evenement!

Januaribal Tilburg, 3 februari 2017

Ter ere van hun tweede lustrum organiseerde herendispuut A.I. Forseti een diner voor zijn huidige leden en alumni.

Jazzwerk was van de partij om dit diner extra stijlvol te maken, door middel van live Jazz.

A.I. Forseti Gala Dudok Tilburg, 11 februari 2017

Ondernemers club Best organiseert een heerendiner. 

Tijdens dit diner zal er een concert van Jazzwerk plaatsvinden. Vervolgens zullen de heren gedurende de rest van de dag vermaakt worden door een veelvuldigheid aan acts.

Ondernemersborrel Best, 19 februari 2017

In samenwerking met het welbekende restaurant Quatre Bras te Best, heeft JazzWerk hun eerste publieksoptreden gegeven.
Terwijl de gasten van een 3 of 4 gangen genoten, speelde JazzWerk haar bekende songs. Het was een enorm succes!

Sophie van Genugten, Manager van Quatre Bras, was zeer tevreden en zei het volgende over ons: "JazzWerk, jullie zijn top! Deze band is zeer aan te bevelen. Leuke jongemannen die er goed uitzien, maken sfeervolle muziek".

Quatre-bras Jazznight Best, 25 maart 2017

Hockeyclub Nuenen zal deze dag officieel het voorjaar inluiden. Er worden wedstrijden gespeeld, en er zal op het terras genoten kunnen worden van drank en versnaperingen.

Hoe anders dit te doen dan met heerlijke jazz, buiten in het zonnetje? Jazzwerk begint rond de laatste finale te spelen. 

Voorjaarsfeest Hockeyclub Nuenen, 26 maart 2017

Dit weekend zal er een bruioft plaatsvinden in visrestaurant KW106 op het strand van Katwijk. Het gelukkige paar en hun gasten kunnen niet alleen van het strand genieten, maar ook van live muziek van Jazzwerk!

Zoekt u nog een band die past bij sfeervolle, klassieke gelegenheden? JazzWerk is ervaren, en in staat u een scherpe prijs aan te bieden. Neem contact met ons op!

Bruiloft aan zee Katwijk aan Zee, 6 mei 2017

Samen met zangeres Kelly van den Boogaard was Jazzwerk te gast op dit Lenteconcert van koor ExpresZo. Kelly heeft o.a. in de cast van Soldaat van Oranje gezongen, en samen met haar hebben we Jazz repertoire gebracht.

"Nuland ('s Hertogenbosch): Koor ExpresZo mocht zondag voor een volle bak haar haar lenteconccert presenteren in Villa Maasdonk. Het publiek genoot zichtbaar van de muzikale klanken van het koor en het gastoptreden van zangeres Kelly van den Boogaard uit Tilburg met muzikale begeleiding van Jazz Werk."

Lenteconcert ExpresZo Nuland, 7 mei 2017

Eind juni is het precies 90 jaar geleden dat Harmonie St. Caecilia werd opgericht. De jubilerende vereniging pakt dit jaar stevig uit met een aantal jubileumconcerten in juni en een serie Promsconcerten in november. 

Vrijdagavond 23 juni en zaterdagavond 24 juni, verzorgt het Groot Orkest van de harmonie twee jubileumconcerten.​ Jazzwerk zal na deze concerten klaarstaan in het cafe om het publiek tot in de late uren van Jazz te voorzien.

Harmonie St. Caecilia jubileum concert Best, 23 juni 2017

Als je een feestje geeft, een prachtige fontein in de tuin hebt en op zoek bent naar een sfeerversterker, wat is er dan beter dan JazzWerk op je party?

Deze Jazzwerk fans hebben ons geboekt om in de tuin op te treden. We kijken er ontzettend naar uit!

Lijkt het u ook leuk om een feest voor kleiner gezelschap in huis te geven en zoekt u hiervoor nog een leuke band? JazzWerk is ook voor kleinere optredens in staat u een scherpe prijs aan te bieden. Neem contact met ons op!

Verjaardagsconcert Nieuwpoort, 24 juni 2017

Komend weekend speelt Jazzwerk voor de etude ownersclub.

In 1979 introduceerde ETUDE haar eerste ontwerp: de ETUDE MP1. De "vader" van de ruimtelijke weergave, het alternatief in luidsprekerdesign en voor velen de referentie waaruit ideeën geput konden worden. De etude ownersclub heeft als doel om met huidige/voormalige Etude bezitters van gedachten te wisselen, ervaringen te delen en eens in de zoveel tijd de muzikale hoofden bij elkaar te steken voor een lekker glas en een stukje gezelligheid.

 De leden van deze club hebben een zeer getraind gehoord. We beschouwen het dan ook als een groot compliment dat onze muziek onder de leden van deze club in de smaak valt! 

Etude ownersclub Helmond, 13 augustus 2017

JazzWerk verzorgt op zaterdag 26 Augustus een stijlvolle binnenkomst voor de bruiloft gasten, en een muzikale smaakversterker tijdens het diner. Vervolgens mogen onze vrienden van Band with Benefits de avond knallend afsluiten!

Lijkt het u ook leuk om een feest voor kleiner gezelschap in huis te geven en zoekt u hiervoor nog een leuke band? JazzWerk is ook voor kleinere optredens in staat u een scherpe prijs aan te bieden. Neem contact met ons op!

Bruiloft Oosterhout, 26 augustus 2017

Jazzwerk zal 14 September optreden tijdens de 5e editie van de jaarlijkse conferentie van de Dutch Arbitration Association. Deze conferentie zal focussen op de laatste ontwikkelingen op het gebied van arbitrage advocatuur.

Leaders in the field of international arbitration share their views on and provide practical insights. They cover​ topics such as effective oral advocacy, (cross-) examination of witnesses and experts and preparation and presentation of written testimony and expert evidence. The conference takes place in an interactive setting and provides an excellent environment for participants to tap into the experience of seasoned practitioners from various jurisdictions.

Het evenement zal plaatsvinden in de Hermitage in Amsterdam.

Dutch Arbitration Day Amsterdam, 14 september 2017

Japan mag dan misschien wel bekend staan om zijn Sushi, de echte intimi weten dat er in Japan tevens een levendige Jazz-scene is. Overgegeven door de muzikanten die de cruise-schepen bespeelden, ontstond er in de jaren 20 in Tokyo en Osaka een echte Jazz wereld.

Om te bewijzen dat Jazz en Japan voor elkaar gemaakt zijn speelt Jazzwerk 29 September in sushi restaurant Happy Tokyo!

Happy Tokyo Boxtel, 29 september 2017

Altijd al Jazzwerk live willen zien spelen?

Kom dan op vrijdag 30 September naar Quatre Bras (Nieuwstraat 79 in Best) en geniet vanaf 19u van een overheerlijk Jazzmenu, muzikaal begeleid door JazzWerk! Quatre Bras is gunstig gelegen nabij de A2 en heeft ruim voldoende parkeergelegenheid vlak voor de deur. Op de menukaart staan ‘mooie wereldse klassiekers’ met hier en daar een Brabants tintje, zoals de carpaccio van het Mry-rund uit de regio, met truffelcrème en parmezaanse kaas.

QB Jazzclub Best, 30 september 2017

Zaterdag 21 oktober is het weer zover, de laatste avond van het KW106 seizoen 2017.

Op deze avond gaat KW106 nog eenmaal groots uitpakken, om het seizoen met zijn allen af te sluiten. Dit doen ze met een mooi 6-gangen amuse diner voor € 42,50 (excl. drank). Natuurlijk te combineren met de heerlijke wijnen van de wijnkaart! Jazzwerk zal deze avond muzikaal begeleiden.

Aangezien er een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar is, is het verstandig om te reserveren via de email: info@kw106.nl, of telefonisch: 071-4075113.

Laatste avond KW106 Katwijk aan zee, 21 oktober 2017

Jazzwerk zal optreden tijdens een bijeenkomst van het Chassé Cultuurfonds

Zoekt u nog een band die past bij sfeervolle, klassieke gelegenheden? JazzWerk is ervaren, en in staat u een scherpe prijs aan te bieden. Neem contact met ons op!

Chassé Cultuurfondsbijeenkomst Breda, 7 december 2017

Jazzwerk zal 8 december optreden ter gelegenheid van het Kerstgala van een de bekende accountancy kantoren. 

Het optreden zal plaatsvinden op een bijzondere locatie in Rotterdam, waar Jazzwerk perfect in het plaatje past. Zoekt u nog een band die past bij sfeervolle, klassieke gelegenheden? JazzWerk is ervaren, en in staat u een scherpe prijs aan te bieden. Neem contact met ons op!

Zalmhuis Kerstgala Rotterdam, 8 december 2017

Neem een markante plek met een rijke geschiedenis. Voeg daar een aantal topkoks met naam en faam aan toe. En neem tot slot een flinke dosis passie en een vleugje charity.

Dat zijn de ingrediënten voor La Fabrique. Een exclusief pop-up-restaurant dat van 8 tot en met 11 december haar deuren opent in de voormalige Bata-fabriek in Best. Treed binnen en geniet! La Fabrique heeft geen winstoogmerk en heeft daarom een goed doel aan het pop-uprestaurant verbonden. De totale opbrengst van alle vier de avonden zal gaan naar Vakantiehuis De Sprinkhaan

Tijdens de zondag avond zal Jazzwerk haar speciale muzikale smaken toevoegen. We kijken er ontzettend naar uit!

La Fabrique Best, 10 december 2017

Jazzwerk zal 21 december optreden tijdens het kerstdiner van een van de bekende zakenbanken van Nederland. 

Het optreden zal plaatsvinden op een bijzondere locatie in Amsterdam, waar Jazzwerk perfect in het plaatje past. Zoekt u nog een band die past bij sfeervolle, klassieke gelegenheden? JazzWerk is ervaren, en in staat u een scherpe prijs aan te bieden. Neem contact met ons op!

Zakenbank Kerstdiner Amsterdam, 21 december 2017

Iets minder dan een jaar geleden trad Jazzwerk op tijdens de opening van het lustrumjaar van herendispuut A.I. Forseti. Dit dispuut viert zijn tiende dies. Met als thema It giet oan.

Als een soort van toegift mag Jazzwerk opnieuw zijn muzikale kunsten komen vertonen, ditmaal tijdens het afsluitende gala. We kijken er enorm naar uit, en zijn er van overtuigd dat de heeren er weer een fenomenale avond van weten te maken!

Lustrum gala A.I. Forseti Tilburg, 23 december 2017

Op 23 februari geeft een van onze trouwe fans een borrel ter gelegenheid van het behalen van zijn MSc. titel in Finance.

De borrel zal plaatsvinden in de sociëteit van studentenroeivereniging Vidar. Om een extra dimensie aan de borrel toe te voegen zal Jazzwerk zorgen voor live jazz! 

Afstudeerborrel Tilburg, 23 februari 2018

Eindelijk! Een héle namiddag jazz in de gezelligste huiskamer van Stratum. Kies een borrelhapje van de kaart, bestel er een biertje of wijntje bij en genieten maar… 

Nog niet spannend genoeg? Die middag onthullen we ons “secret project” in levenden lijve. Hint: het blinkt en swingt. 

Wanneer? Op zondagmiddag 11 maart tussen 15.45 en 18.30. Entree = gratis, het café is open voor iedereen.

Jazzcafé at Pand P // ft. JazzWerk Eindhoven, 11 maart 2018

Jazzwerk zal na de voorstelling optreden in het Theatercafé van het Parktheater Eindhoven. 

Deze avond zullen de volgende voorstellingen te zien zijn: ‘Sum Thoughts’ van Nederlands Dans Theater 2 en ‘The Inevitables’ van Het Groot Niet Te Vermijden. 

Jazzwerk hoopt op deze avond de bezoekers van de voorstellingen extra te kunnen laten nagenieten van hun theaterbezoek. Ook zonder kaartje bent u echter van harte welkom! 

Parktheater Eindhoven, 23 maart 2018

Ieder bruidspaar ziet trouwen op een andere manier voor zich. Voor tijdens het avondfeest wordt er vaak een grote (cover)band en/of DJ geregeld. Echter, tijdens de receptie (borrel) is het natuurlijk het leukste om live muziek te hebben.

JazzWerk verzorgt daarom op vrijdag 30 maart de live jazz tijdens de borrel van een toekomstig echtpaar. Hebt u nog geen muzikale bezetting voor tijdens het borrelgedeelte van uw huwelijksdag? Wij helpen u graag. Klik op het contact formulier en stel uw vragen.

Bruiloft Marije en Derk Heumen, 30 maart 2018

Jazzwerk zal na de voorstelling optreden in het Theatercafé van het Parktheater Eindhoven. 

Deze avond zullen de volgende voorstellingen te zien zijn: ‘The Afterparty’ van Daniël Arends en Ontroerend Goed Dans (Dansverrassing). 

Jazzwerk hoopt op deze avond de bezoekers van de voorstellingen extra te kunnen laten nagenieten van hun theaterbezoek. Ook zonder kaartje bent u echter van harte welkom! 

Parktheater Eindhoven, 31 maart 2018

Jazzwerk zal na de voorstelling optreden in het Theatercafé van het Parktheater Eindhoven. 

Deze avond zullen de volgende voorstellingen te zien zijn: ‘Hendrik Groen – Pogingen iets van het leven te maken’ en Ontroerend Goed Cabaret (Cabaretverrassing). 

Jazzwerk hoopt op deze avond de bezoekers van de voorstellingen extra te kunnen laten nagenieten van hun theaterbezoek. Ook zonder kaartje bent u echter van harte welkom! 

Parktheater Eindhoven, 7 april 2018

Al vele jaren kennen we Sophie als eigenaresse van restaurant Quatre Bras in Best. Nu het moment daar is dat Sophie gaat trouwen zijn we als Jazzwerk zeer verheugd om te mogen spelen op de bruiloft!

Hebt u nog geen muzikale bezetting voor tijdens het borrelgedeelte van uw huwelijksdag? Wij helpen u graag. Klik op het contact formulier en stel uw vragen.

Bruiloft Sophie & Niels Villa des Beaux Arts, 26 mei 2018

Jazzwerk zal 31 mei optreden tijdens een borrel van een onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam.

Het optreden zal plaatsvinden op een bijzondere locatie in Amsterdam, waar Jazzwerk perfect in het plaatje past. Zoekt u nog een band die past bij sfeervolle, klassieke gelegenheden? JazzWerk is ervaren, en in staat u een scherpe prijs aan te bieden. Neem contact met ons op!

Advocatenkantoor borrel Amsterdam, 31 mei 2018

Onze media-expert en goede vriend Dim (https://www.made-media.nl/) is recentelijk verhuisd naar Utrecht. Hierbij organiseert hij een housewarming waarbij niet alleen zijn vrienden, maar ook de complete wijk is uitgenodigd. 

Naast wijn en spijs zal er live Jazz verzorgd worden door niemand minder dan Jazzwerk. We spelen gewoon op de stoep, dus mocht je zin hebben - kom langs!

Housewarming Utrecht, 23 juni 2018

Midden in het centrum van het pittoreske Oisterwijk is opnamestudio Artichoque gevestigd. Breed ingericht voor diverse stijlen muziek met een producer/engineer die in 10 jaar meer dan 300 producties heeft gedraaid!

Jazzwerk zal deze dag de studio induiken om een korte EP op te nemen, waarbij onze nieuwe aanwinst - saxofonist Jeroen - voor het eerst te horen zal zijn.

Opnamesessie Artichoque Oisterwijk, 30 juni 2018

De liefde vieren in stijl! Laat dat maar over aan dit bruidspaar. Deze dag zullen hun beste vrienden, afkomstig uit heel de wereld, zich verzamelen in Amsterdam om het huwelijk te vieren. Alles is gedaan om iets speciaal neer te zetten. Er is een uitgebreid programma, waarbij de gasten van de ene verbazing in de andere zullen vallen.

 Geheel passend in het 60's thema zal Jazzwerk live jazz verzorgen. Hierbij nemen we onze saxofonist mee, laten we een echte piano komen en zullen we onze klanken uitstrooien over 't IJ in Amsterdam.

Bruiloft Amsterdam, 12 augustus 2018

Ter ere van Suzan haar 50ste verjaardag wordt er een speciaal feestje georganiseerd in Nuenen. Tsja, zo'n bijzondere leeftijd bereik je natuurlijk maar een keer, en op wat voor manier kun je dat nou beter vieren dan met live Jazz door Jazzwerk? Wij kijken er in ieder geval ontzettend naar uit om een feestje te bouwen!

Zoekt u nog een band die past bij sfeervolle, klassieke gelegenheden? JazzWerk is ervaren en maakt uw event extra memorabel. Neem contact met ons op!

Verjaardagsreceptie Nuenen, 19 augustus 2018

Ten opzichte van Breda en Den Bosch, loopt Tilburg qua jazz nog ver achter. St․​ Sjaak levert al een aantal jaren een zeer actieve bijdrage aan het verjazzen van deze brabantse studentenstad.

In oktober speelt Jazzwerk met de volledige bezetting op de vijfde editie van het Saint Jazz festival. Voor het diner kun je reserveren bij St. Sjaak. Verder zijn Jazzwerk fans uiteraard welkom om een borrel te doen aan de bar..Jazzwerk gaat namelijk door tot diep in de nacht!

Saint Jazz Club St Sjaak - Tilburg, 1 september 2018

Beter Healthcare specialiseert zich in projectmanagement, verandermanagement, advisering en implementatie van (business- en zorg)processen en software voor Zorgorganisaties. Succesvol opgeleverde projecten en tevreden klanten zijn de basis voor een natuurlijke groei. Beter Healthcare wil vooroplopen in (zorg)innovatie, procesverbetering en nieuwe technieken.

Beter Healthcare organiseert deze dag een symposium voor haar klanten. Na het symposium is er een borrel, waarbij Jazzwerk de juiste sfeer zal creëeren. 

Beter Healtcare Borrel Amerongen, 15 november 2018

Deze dag zal Jazzwerk optreden voor een echte Jazzfan, op een prachtige locatie in de buurt van Utrecht. Speciaal voor de gelegenheid zullen we samenspelen met zangeres Kelly van den Boogaard.

Lijkt het u ook leuk om een feest in, om of buitenshuis te geven en zoekt u hiervoor nog een leuke band? JazzWerk is er voor optredens in alle soorten maten, en is tevens in staat u een scherpe prijs aan te bieden. Neem contact met ons op!

Optreden Belle van Zuilen Utrecht, 2 december 2018

Op 30 December zal Jazzwerk met de volledige bezetting optreden tijdens een walking dinner in Oosterhout. Speciaal voor de gelegenheid zullen we samenspelen met zangeres Jamie van den Hombergh.

Lijkt het u ook leuk om een feest in, om of buitenshuis te geven en zoekt u hiervoor nog een leuke band? JazzWerk is er voor optredens in alle soorten maten, en is tevens in staat u een scherpe prijs aan te bieden. Neem contact met ons op!

Walking dinner Oosterhout, 30 december 2018

Welk goed voornemen heeft u voor 2018? Ons voornemen is om in 2018 nog meer mensen blij te mogen maken met onze muziek!

JazzWerk start het nieuwe jaar met een gezellige nieuwjaarsreceptie in een clubhuis gelegen aan de Oude Maas. Onze leden zullen, terwijl de gasten genieten van bubbels en oliebollen, de muziek verzorgen. Een fantastische mogelijkheid om de nieuwe ambitieuze ideeën die haar leden afgelopen jaar bedacht hebben tot uiting te laten komen.

Nieuwjaarsreceptie Lithoijen, 1 januari 2019

De Groene Engel is een cultuurpodium in Oss, geopend in 1999, bestaande uit een zaal, een café en een brasserie. 

Op 12 Januari zal Jazzwerk optreden in het Bistro gedeelte ter ere van een verjaardag. We kijken er ontzettend naar uit om het nieuwe jaar samen met familie Foolen in te leiden! 

Groene Engel Oss, 12 januari 2019

Per 1 februari 2019 maar liefst 25 jaar in dienst bij dezelfde werkgever. Dat verdient een feestje!

JazzWerk zal de muzikale omlijsting verzorgen, terwijl onze opdrachtgever gaat genieten en met zijn collega's terugkijkt op 25 succesvolle jaren. 

25 jaar in dienst Oirschotsedijk, 19 februari 2019

Een special optreden voor speciale gasten. Deze avond zal JazzWerk de New York jazz-scene meenemen naar Leiden voor de Nederland-America foundation.

De NAF zet zich in om de vriendschapsbanden tussen Nederland en Amerika te bevorderen. Het doel van het galadiner is om fondsen te werven voor studiebeurzen en uitwisselingsprogramma’s. Er zal een speciale gast aanwezig zijn; Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden. JazzWerk kan niet wachten de gasten van live jazz te voorzien!

NAF Gala 2019 Leiden, 4 april 2019

In enkele jaren tijd heeft JazzWerk al meer dan 100 optredens gedaan in binnen- en buitenland. Deze event pagina bevat een selectie aan ervaringen die we graag met u delen.

Naast feesten en partijen voor particulieren, speelt JazzWerk ook zeer regelmatig op bedrijfsfeesten. De bedrijven waar wij afgelopen jaar onder andere voor hebben gespeeld zijn rechts weergegeven.

We helpen u graag verder! Unieke ervaringen, 12 april 2019

Op 16 april zal JazzWerk spelen tijdens de afscheidsrecepte van mevrouw Sprang op het Jacob-Roelandslyceum te Boxtel.

Ondanks dat de leden van JazzWerk tegenwoordig over heel Nederland verspreid wonen liggen onze roots nog steeds in de regio Eindhoven. Ontzettend leuk   om te mogen spelen op een school waar veel van onze vrienden gestudeerd hebben!

Afscheids receptie Boxtel, 16 april 2019

Jazzwerk zal voor- en na de voorstelling optreden in het Theatercafé van het Parktheater Eindhoven. 

Deze avond zal het programma voor het nieuwe theaterseizoen bekend gemaakt worden. Jazzwerk hoopt op deze avond de bezoekers van de voorstellingen extra te kunnen laten nagenieten van hun theaterbezoek. Ook zonder kaartje bent u echter van harte welkom! 

Parktheater Eindhoven, 6 mei 2019

ORMIT maakt organisaties succesvoller door het vinden, ontwikkelen en binden van toptalent dat de potentie heeft om het perspectief van uw organisatie te veranderen. 

Vrijdag 17 Mei organiseert Ormit een speciale vrijdag middag borrel om geld in te zamelen voor het Ronald Macdonalds huis in Utrecht. Jazzwerk zal hierbij zorgen voor de muzikale omlijsting.

Ormit Borrel Utrecht, 17 mei 2019

Afgelopen zomer hebben we tijdens Susan's verjaardagsfeestje in Nuenen op mogen treden. Wat een compliment dat we nu weer geboekt zijn, ditmaal door haar man!

We zullen de receptie van live-Jazz voorzien, en het feestje zal plaatsvinden in Kasteel Maurik te Vucht. We kijken er ontzettend naar uit!

Walking diner Kasteel Maurik, 23 mei 2019

Een zilveren huwelijk is natuurlijk een enorme mijlpaal! Om dit te vieren geeft familie Timmerman een feestje in restaurant Sukade. 

JazzWerk is van de partij, en staat klaar om de sfeer te versterken met live Jazz!

Zilveren huwelijk familie Timmerman Meppel, 25 mei 2019

Samenwerking tussen deze bedrijven bestaat al vele jaren, zodoende is het tijd om dit te vieren!

JazzWerk zal de muziek verzorgen tijdens het namiddag programma.

Vanderlande & Hutten Veghel, 28 mei 2019

Op deze bijzondere dag zullen Bram en Inge met elkaar in het huwelijksbootje treden. Wat een eer dat JazzWerk dit feest van live jazz mag voorzien!

Hebt u nog geen muzikale bezetting voor tijdens het borrelgedeelte van uw huwelijksdag? Wij helpen u graag. Klik op het contact formulier en stel uw vragen.

Bruiloft Bram & Inge Hooge Zwaluwe, 7 juni 2019

Het Jacob-Roelandslyceum is een middelbare school voor gymnasium, atheneum en havo in het Nederlandse Boxtel. Zaterdag 8 Juni wordt de rode loper uitgerold, het is die avond namelijk gala voor alle eindexamen studenten!

Niks past hier uiteraard beter bij dan JazzWerk! Let's bring that classy, sophisticated Jazz!

JRL Gala Boxtel, 8 juni 2019

Al eeuwenlang gaan de Nederlanders slim om met het water dat ze aan alle kanten omringt. De duurzame samenwerking tussen natuur en techniek in de polders van Kinderdijk is zo uniek en waardevol, dat het hele gebied nu op de UNESCO Werelderfgoedlijst prijkt.

Op 5 Juli wordt er een BBQ georganiseerd. Hierbij zal Jazzwerk de muzikale omlijsting verzorgen. We kijken er ontzettend naar uit!

Kinderdijk BBQ Kinderdijk, 5 juli 2019

Op 13 Juli zal Jazzwerk optreden voor een trouwe fan - Seth!

We hebben al eerder voor hem gespeeld tijdens zijn bedrijfsfeest, maar dit keer is het optreden ter ere van zijn nieuwe huis in Dordrecht. Buiten in het zonnetje zal Jazzwerk zijn muzikale noten brengen, met drummer Harm van Venrooij.

Tuinfeest Dordrecht, 13 juli 2019

Op 1 sept speelt JazzWerk in de prachtige tuinen te Strijbeek.
Een van de vele tuinfeesten die wij dit jaar muzikaal mogen omlijsten.

Bent u ook van plan een tuinfeest te organiseren en zoekt u nog een band om de juiste sfeer neer te zetten?
Neem vrijblijvend met ons contact op!
 

Lunchjazz Strijbeek, 1 september 2019

Beter Healthcare specialiseert zich in advisering (her) implementatie en projectmanagement van business- en zorgprocessen voor healtchare-organisaties. 

Op 5 september viert deze organisatie de opening van een nieuwe vestiging in Vinkel. En raad eens? JazzWerk is ook van de partij!

Beter Healthcare Vinkel, 4 september 2019

Op zaterdag 21 september zal Jazzwerk weer optreden met het vaste trio. De locatie belooft veel; het 'in de gloria' kerkje in Asten. 

Het kerkje staat bekend om zijn fantastische akoustiek. We kunnen dan ook niet wachten om horen hoe onze jazz hier klinkt!

'In de Gloria' Asten, 21 september 2019

Op 28 september zal Jazzwerk optreden voor een Business Club die zijn lustrum viert. 

Bent u ook van plan een borrel te organiseren en zoekt u nog een band om de juiste sfeer neer te zetten?
Neem vrijblijvend met ons contact op!

Lustrum TBD, 28 september 2019

Deze avond is JazzWerk geboekt door een bekend strategie consulting kantoor, om te spelen tijdens de borrel als voorprogramma van de Nationale Opera.

Het optreden zal plaatsvinden in de Hermitage in Amsterdam. We kijken er ontzettend naar uit om weer op deze unieke locatie te mogen spelen!

Voorprogramma Nationale Opera Hermitage, 7 november 2019

We gaan het jaar afsluiten met een blast! Op 6 december is de Orangerie, in Den Bosch, het toneel van een hele - HÉLE - dikke MANIFY: Out of office. Deze prachtige kerk leent zich natuurlijk perfect voor een fancy bedoeling, incl. Jazzwerk!

Vrijmibeaux Orangerie, 6 december 2019

Eeterij Uniek, gevestigd in een karakteristiek pand aan de Beekse Brug in Beek en Donk is al ruim 16 jaar een begrip in de regio. Heerlijk dineren, in een gezellige informele sfeer.

Speciaal voor kerst zal Jazzwerk een optreden geven; een muzikale omlijsting voor een bijzondere avond.

Kerstdiner Eeterij Uniek, 20 december 2019

Ieder bruidspaar ziet trouwen op een andere manier voor zich. Voor tijdens het avondfeest wordt er vaak een grote (cover)band en/of DJ geregeld. Echter, tijdens de receptie (borrel) is het natuurlijk het leukste om live muziek te hebben.

JazzWerk verzorgt daarom op vrijdag 27 december live jazz tijdens de borrel van een toekomstig echtpaar. Hebt u nog geen muzikale bezetting voor tijdens het borrelgedeelte van uw huwelijksdag? Wij helpen u graag. Klik op het contact formulier en stel uw vragen.

Bruiloft Sigrid en René Regio Arnhem, 27 december 2019

Op 29 December zal Jazzwerk optreden tijdens een borrel in Amsterdam

Hebt u nog geen muzikale bezetting voor tijdens uw borrel? Wij helpen u graag. Klik op het contact formulier en stel uw vragen.

Damrak Amsterdam, 29 december 2019

JazzWerk start het nieuwe jaar met een gezellige nieuwjaarsreceptie in een clubhuis gelegen aan de Oude Maas.

Onze leden zullen, terwijl de gasten genieten van bubbels en oliebollen, de muziek verzorgen. Een fantastische mogelijkheid om de nieuwe ambitieuze ideeën die haar leden afgelopen jaar bedacht hebben tot uiting te laten komen.

Nieuwjaarsreceptie Lithoijen, 1 januari 2020

Een bruiloft is natuurlijk ontzettend bijzonder. Als JazzWerk vinden we het altijd weer fantastisch om zo'n feest te mogen spelen, en een vrolijke noot te mogen bijdragen. Ditmaal is het extra bijzonder, omdat zowel Martijn als Mirjam vrienden zijn met leden van de band. 

JazzWerk verzorgt 11 april live Jazz tijdens de borrel van het toekomstig echtpaar. Hebt u nog geen muzikale bezetting voor tijdens het borrelgedeelte van uw huwelijksdag? Wij helpen u graag. Klik op het contact formulier en stel uw vragen.

Martijn & Mirjams wedding Vught, 11 april 2020