In een tijd waarin onpersoonlijke spotify-lijsten de overhand hebben, kan het een hele opluchting zijn om professionele muzikanten met passie live te zien spelen. Met meer dan 100 optredens; spelend voor grote corporates, de mooiste bruiloften en zelfs het koninklijk huis, zijn we ‘tried and tested’. Laat onze passie voor Jazz overnemen, en geef uw feestje nét dat beetje extra met JazzWerk!

JazzWerk brengt een unieke ervaring voor zowel oren als ogen; voor u- én uw gasten. Het gaat hierbij niet alleen om het moment van musiceren; voor ons begint de show vanaf het moment dat we op locatie arriveren. Onze leden zijn jong, dragen hun haar strak in model en verschijnen uitsluitend in maatpakken. Om alles in de sfeer te laten passen is onze apparatuur klein, onopvallend en wordt deze aangevuld met vintage attributen.

Wij hanteren een gevarieerd repertoire met voor ieder wat wils. De setlist wordt ter plekke bepaald op basis van de sfeer en het publiek, en verzoekjes kunnen op aanvraag worden uitgevoerd. In de basis heeft JazzWerk een beschaafd volume, zodat iedereen verstaanbaar blijft. Op verzoek kunnen wij ook op de voorgrond treden en uw gasten laten swingen! U kunt zelf uw gewenste muzikale formatie kiezen (met saxofonist, zangeres of allebei) en uw wensen uitspreken over onze outfits.

Om de communicatie zo fijn mogelijk te laten verlopen, werken wij louter met één contactpersoon. Het betreft onze pianist Joost, die veel ervaring heeft met het organiseren van evenementen, en ten alle tijden voor u klaar staat om tijdig uw vragen te beantwoorden. Heeft u vragen of bent u van plan ons te boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

De Band JazzWerk