JazzWerk is een jazz band die in januari 2014 door drie jonge knullen werd opgericht. Sinds eind 2018 is de formatie compleet, met de additie van een saxofonist. Alle vier delen zij hun passie voor de jazz muziek en zorgen daarmee iedere keer weer voor een sfeervol optreden voor zowel oren als ogen. 

Organiseert u een feest, evenement of gelegenheid en bent u op zoek naar een stijlvolle sfeer die mensen zich zullen herinneren? Dan bent u bij JazzWerk aan het goede adres! Stop met die onpersoonlijke digitale afspeellijsten en kies voor vier professionele muzikanten die met volledige overgave uw feest, evenement of gelegenheid tot een succes maken!

Ons repertoire is erg gevarieerd en biedt daarom voor iedere leeftijd wat wils: realbook swings, mooie ballades, een bekend pop nummer in een "JazzWerk jasje" en nog veel meer! Al onze nummers worden uitgevoerd op beschaafd volume dus iedereen blijft verstaanbaar.

JazzWerk is daarom ideaal voor op de achtergrond bij een diner, receptie, verjaardagfeest, jubilea, beurzen en gala's. Met de additie van saxofonist Jeroen, kan JazzWerk op verzoek ook op de voorgrond treden en uw gasten laten swingen!

Heeft u vragen of bent u van plan ons te boeken? Neem dan vrijblijvend via het contactformulier contact met ons op. Onze pianist en organisator Joost Kraaijeveld helpt u graag verder.

De Band JazzWerk