Wilt u een jazz band huren? In een tijd waarin feestjes gedomineerd worden door onpersoonlijke Spotify playlists kan het een ware verlossing zijn om professionele muzikanten live jazz te zien spelen. Jazzwerk is een jazz band uit Nederland, bestaande uit jonge frisse muzikanten die old school jazz spelen met enorm veel passie.

JazzWerk is gestart in 2014, en is nu een van de meest veelbelovende jazz bands van Nederland. Met meer dan 200 optredens, voor grote corporates, brachtige bruiloften en zelfs het koninklijk huis, zijn ze ’tried and tested’. Het repertoire is veelzijdig; van klassieke Realbook swings tot hedendaagse hits in een JazzWerk jasje. De leden musiceren uitsluitend in op maat gemaakte kostuums. Zorgvuldig gekozen en zwarter dan zwart. Geen lompe geluidsinstallatie maar compacte apparatuur die nauwelijks opvalt en is weggewerkt in vintage koffers. Kortom; alles om uw event nét dat beetje extra te geven.

De band is professioneel en klantgericht, zowel qua communicatie als uitvoering. U heeft altijd één vast lid die de tijd neemt om alle details van het optreden zorgvuldig met u door te nemen. Iedereen van de band ziet er ten alle tijden verzorg uit, en zal zich professioneeel gedragen en tijdig op locatie aanwezig zijn. De bandleden zijn tevens werkzaam in de business sector en snappen daarom waarom het belangrijk is om heldere afspraken te maken en deze op te volgen.

U kunt deze jazz band huren via de website www.jazzwerk.nl. JazzWerk is tevens te vinden op instagram via https://www.instagram.com/jazzwerknl/.

Jazzwerk spelend op een dakterras aan de Prinsengracht in Amsterdam. Jazz band huren? Contact Jazzwerk via de website

 

Start a chat
1
Direct contact
Hallo! Mijn naam is Joost Kraaijeveld; pianist van JazzWerk en tevens jouw contactpersoon. Waarmee kan ik je van dienst zijn?