Joost Kraaijeveld zorgt als pianist voor bijzondere kleuringen en heldere melodieën in al het jazzwerk. Dankzij zijn ervaring als musicus en organisator is hij in staat gedegen advies te geven als het gaat om de indeling en voorbereiding van uw evenement.

Als 4-jarig jongetje wist Joost al hoe hij de versterker moest bedienen zodat hij kon genieten van uiteenlopende muziek. Vanaf zijn 7e begon Joost met het volgen van pianolessen op de Muziekschool in Best. Hier slaagde hij voor zowel zijn C als D-examen Cum Laude. Na het volgen van pianolessen bij onder andere Robert Spronk en Eric Swinkels besloot Joost vanaf 2007 deel te nemen in verschillende muziekgroepen in en rondom Best. De hoogtepunten van Joost zijn het musiceren in de grote zaal van De Doelen Rotterdam en op de middenstip van het Philips stadion. 

Al heeft Joost al veel uiteenlopende muziekstijlen gehoord en geproduceerd, zijn hart ligt echt bij de jazz. "Veel jazz nummers kennen geweldige melodieën en met deze jazz band krijg je de ruimte om lekker te improviseren!"

Piano Joost Kraaijeveld