“Tijdens de receptie waren er een aantal speeches. Dit was voor JazzWerk geen enkel probleem. Ze waren uitermate flexibel; en het moment dat iemand wat wilde zeggen wisten ze binnen een aantal maten het nummer te beëindigen.”

Receptie organisator; Transportbedrijf

“Vanuit de aanwezigen heb ik unaniem lovende reacties ontvangen. Jazzwerk voelde de sfeer perfect aan; het moment na het eten dat mensen zin kregen om te dansen gooiden ze het tempo omhoog en begon het pas echt te swingen.”

Gala commissie; Studentenvereniging

“Ik had voor het optreden vast contact met de pianist; de communicatie verliep daardoor vlekkeloos en efficient, en we wisten als organisatie precies waar we aan toe waren.”

Kerstdiner comité; big four accounting kantoor

“Het was perfect om live jazz bij onze borrel te hebben; het bracht gewoon zóveel meer sfeer en ik heb zelfs kennissen zien dansen! Echt een aanrader.”

Susan, Jubileum receptie

Maak uw feest onvergetelijk

Tot in de puntjes verzorgd

Repertoire dat speciaal voor u is samengesteld, maatpakken en apparatuur dat is weggewerkt in vintage koffers. Alles tot in de puntjes verzorgd, om uw event tot een máximaal succes te maken!

Jazzwerk is flexibel

Verwacht u een aantal speeches tijdens uw evenement maar weet u niet precies wanneer? Wij passen onze pauzes aan op uw programma. Loopt het toch iets anders? Dan schakelen wij ter plekke mee.

De ultieme sfeermaker

Met meer dan 100 optredens is JazzWerk ‘tried and tested’. Geen onpersoonlijke spotify-lijsten, maar professionele muzikanten die live voor uw ogen
de beste jazz maken.

Jazz band boeken voor uw receptie of diner?

Er zijn meerdere mogelijkheden om Jazzwerk in te zetten.
Hierbij een aantal suggesties:

Ceremonie

            
Pianist         Contrabassist

 


Zangeres

Smooth jazz trio

De stijl en klasse van live jazz op uw evenement, zonder dat dit de boventoon voert. Een strak op elkaar ingespeeld jazztrio dat uw evenement nét dat beetje extra geeft.

Diner

       
     Pianist      Contrabassist

 

       
   Drummer      Saxofonist

Classic Jazz Quartet

De klassieke jazz opstelling bekend van oude meesters als Dave Brubeck; blijft mooi op de achtergrond maar kan uitbouwen tot een innemende show waar gewenst.

Gala

              

       Pianist     Contrabassist    Drummer

        
Saxofonist       Zangeres

Full-House

Full-House bezetting waarbij JazzWerk kan uitbouwen tot een innemende show. Zangeres en saxofonist wisselen af en jullie avond eindigt in een swingend feest.

Start a chat
1
Direct contact
Hallo! Mijn naam is Joost Kraaijeveld; pianist van JazzWerk en tevens jouw contactpersoon. Waarmee kan ik je van dienst zijn?