“Vanuit onze partners en connecties hebben we unaniem zeer positieve reacties gekregen; JazzWerk heeft echt bijgedragen aan de sfeer en maakte van onze borrel een swingend feest.”

Event comité; Advocatenkantoor

“De jongens van JazzWerk zijn uitermate professioneel. De communicate voor- en tijdens het optreden verliep vlekkeloos, wat mijn als organisator enorm ontzorgt. Verder zijn het gewoon ontzettend leuke jongens waar je graag een praatje mee maakt.”

Event comité; big four accounting kantoor

“Jazzwerk heeft veel ervaring; dat zie je onder andere terug in hoe ze meedenken met de organisatie en advies kunnen geven over dingen als de juiste formatie, locatie en versterking tijdens het evenement. ”

Evenementenorganisatie; Orangerie Den Bosch

“De muzikanten zagen er fantastisch uit, strak in het pak, en het volume was zodanig dat wij en onze gasten op ongestoorde wijze met elkaar konden converseren.”

Organisatie comité; Consultingkantoor

“Jazzwerk is tot in de puntjes verzorgd; de mooiste instrumenten, professionele apparatuur, verzorgde kleding en vintage podium aankleding – alles klopt gewoon.”

Evenementen organisator; Nederlands Visbureau.”

Maak uw zakelijke event onvergetelijk

Wij snappen business

Onze leden zijn naast muzikale professionals tevens werkzaam in de business sector. Daarmee begrijpen zij de dynamiek van zakelijke events en wat hier voor nodig is.

Volledig zelfvoorzienend

JazzWerk beschikt zelf over professionele apparatuur & instrumenten en is daarmee volledig zelfvoorzienend. Slechts één 230V stopcontact en enkele vierkante meters vrije ruimte zijn voldoende.

Altijd één aanspreekpunt

Geen groot kantoor met meerdere contactpersonen. JazzWerk werkt altijd met één contactpersoon die als muzikant aanwezig is bij het optreden om te zorgen dat alles naar wens verloopt.

Jazz band boeken voor uw event?

Er zijn meerdere mogelijkheden om Jazzwerk in te zetten.
Hierbij een aantal suggesties:

Receptie

            
Pianist         Contrabassist

 


Drummer

Smooth jazz trio

De stijl en klasse van live jazz op uw evenement, zonder dat dit de boventoon voert. Een strak op elkaar ingespeeld jazztrio dat uw evenement nét dat beetje extra geeft.

Borrel

       
     Pianist      Contrabassist

 

       
   Drummer      Saxofonist

Classic Jazz Quartet

De klassieke jazz opstelling bekend van oude meesters als Dave Brubeck; blijft mooi op de achtergrond maar kan uitbouwen tot een innemende show waar gewenst.

Diner

              

       Pianist     Contrabassist    Drummer

        
Saxofonist       Zangeres

Full-House

Full-House bezetting waarbij JazzWerk kan uitbouwen tot een innemende show. Zangeres en saxofonist wisselen af zodat u kunt genieten van het allerbeste dat jazz te bieden heeft.

Referenties

“Enkele organisaties die wij REEDS hebben bediend”

Start a chat
1
Direct contact
Hallo! Mijn naam is Joost Kraaijeveld; pianist van JazzWerk en tevens jouw contactpersoon. Waarmee kan ik je van dienst zijn?