“Vanaf het moment dat ze binnen kwamen lopen – strak in het pak en met contrabas – dachten we; dit is top! De familie was razend enthousiast, zelfs de niet-jazz-mensen!”

Cees & Rosetta; Tuinfeest, Oirschot

“De muzikanten van Jazzwerk hebben zichtbaar plezier in het spelen; dit maakt de band een genot voor zowel oren als ogen. Helemaal mooi dat de buren zelfs begonnen te dansen.”

Dim; Organisator Buurtfeest, Utrecht

“De stijlvolle sfeer van oude Jazz in een jong, fris jasje! Mede dankzij de jongens van Jazzwerk was ons jaarlijke feest een groot succes.”

Marije; Huisfeest Nuenen

“De communicatie verliep heel soepel, Joost heeft ons vanaf het begin goed geholpen zodat alles meteen duidelijk was. Toen we vervolgens om strikjes vroegen en een verzoeknummertje was ook dit totaal geen probleem!”

Anonieme Jazzfan; Belle van Zuilen

“Jazzwerk kwam bij ons in de woonkamer spelen. Met hun strakke pakken, apparatuur in vintage koffers en heerlijke live jazz was de sfeer gelijk top; en dat allemaal op die paar vierkante meter ruimte.”

Frederik; Huisfeest, Amsterdam

Tijd voor een feestje

Volledige passie en overgave

Voor ons is ieder optreden een nieuw avontuur. Met onze passie en overgave doen we er alles aan om met onze live jazz uw feest te laten slagen.

Gepast volume voor ieder feest

Zoekt u iets voor op de achtergrond, of juist een innemende show op de voorgrond met geleidelijke opbouw? Alles is mogelijk!

Verzoekjes mogelijk

Wilt u graag uw favoriete nummers horen? Dit is mogelijk bij JazzWerk! Geef het tijdig aan ons door en wij zorgen muzikaal voor het juiste JazzWerk jasje.

Jazz band boeken voor uw feest?

Er zijn meerdere mogelijkheden om Jazzwerk in te zetten.
Hierbij een aantal suggesties:

Receptie

            
Pianist         Contrabassist

 


Drummer

Smooth jazz trio

De stijl en klasse van live jazz bij u thuis. Intiem, flexibel, niet te groot en toch nét dat beetje extra! Of het nu in uw tuin, huis- of zelfs badkamer is, Jazzwerk staat voor u klaar.

Borrel

       
     Pianist      Contrabassist

 

       
   Drummer      Saxofonist

Classic Jazz Quartet

De klassieke jazz opstelling bekend van oude meesters als Dave Brubeck; blijft mooi op de achtergrond maar kan uitbouwen tot een innemende show waar gewenst.

Tuinparty

              

       Pianist     Contrabassist    Drummer

        
Saxofonist       Zangeres

Full-House

Full-House bezetting waarbij JazzWerk kan uitbouwen tot een innemende show. Zangeres en saxofonist wisselen af zodat u en uw vrienden tot diep in de nacht kunnen swingen.

Start a chat
1
Direct contact
Hallo! Mijn naam is Joost Kraaijeveld; pianist van JazzWerk en tevens jouw contactpersoon. Waarmee kan ik je van dienst zijn?